Slik får du jobb i løpet av en time

Tar man i dag en titt på ledige stillinger på f.eks. finn.no vil man finne en god del jobber ledige. Det som er litt oppsiktsvekkende er at et overveldende flertall som søker arbeidstakere er bemanningsselskaper. Et bemanningsselskap er slik som f.eks. manpower, adecco osv.
Langt de flest av oss ønsker seg fast jobb, men som sagt i innledningen må man også her kunne greie å omstille seg, ihvertfall i en periode.
Ta deg en titt på ledige stillinger i din bransje på f.eks. finn.no. Noter ned alle bemanningsselskap som søker etter arbeidstakere, uansett hvor i landet. Deretter er det bare å sette i gang med telefonrunden.

Fortell at du i dagstår uten jobb, er villig til å flytte på deg og også jobbe i perioder, men at ønsket i fremtiden er en jobb nær bolig, som er fast. Mange vil sikkert øsnke å ta et intervju med deg, men hvis de ligger et stykke unna kan du fortelle at du ikke har mulighet til dette, men du kan sende dem CV slik at de kan ta kontakt med en gang det dukker opp en mulighet.
Hvis du har en dårlig økonomi kan du også nevne at du er mobil, men at du helst ser at arbeidasgiver står for reise og losji, ihvertfall den første tiden. Du kan gjerne foreslå at du kan trekkes i lønn for reisen og losjien, men at du ikke selv har penger til å legge ut for dette akkurat nå.

hvis du gjør dette kan jeg garantere at det vil dukke opp en jobbåpning for deg i løpet av veldig kort tid. Selv om du kanskje er overkvalifisert for jobben, enten med tanke på utdanning eller erfaring, så ta den likevel. Det er bedre å ha jobberfaring enn å sitte hjemme på baken uten å gjøre noe som helst. Dette gjelder spesielt ungdommer uten arbeidserfaring. Selv om det ikke dukker opp en lærlingeplass for deg med en gang skolen er avsluttet kan du godt ta deg jobb i mellomtiden. Ikke bare får du arbeidserfaring av dette, men du har også mulighet til å spare, slik at det ikke blir smalhans når du starter din lærlingeperiode.

Husk, du er ikke alene i denne situasjonen, men mange neketer å være mobile, samtidig som de setter for høye krav til den jobben de skal bestte, så er du nøktern og intressert har du jobb i «løpet av en time».