Underholdningen du kan ta med deg overalt

Strømmetjenester har blitt en naturlig del av hverdagen vår, men det er faktisk ikke så mange år siden at biblioteket vi hadde av filmer og serier, bøker og musikk var plassert i hylla i stua i stedet for. Dette er noe av det som både er bra og dårlig med den menneskelige psykologien – vi tilpasser oss utrolig lett, og noen ganger glemmer vi hvor utrolig det egentlig er at vi kan ta med oss tusenvis av titler på bussen, på hytta eller på ferie.

Du husker kanskje tiden der man måtte velge hvor mange CV-er man kunne ha med seg på ferie eller bare ta med seg de bøkene som ville gjøre at bagasjen ikke fikk overvekt på flyplassen. Den tiden er heldigvis over for de aller fleste, for i dag har vi tilgang til all den underholdningen vi kunne tenke oss – enten vi befinner oss hjemme, på vei til jobb, er på tannlegekontoret, på trening eller på hytta. Det er rett og slett utenkelig å forestille seg livet uten de strømmetjenestene som har revolusjonert måten vi forholder oss til underholdning på.

Enkel tilgang – overalt

Strømmetjenester gir deg mulighet til å høre på podkaster, lydbøker og musikk eller å se på filmer og serier uansett hvor du er. Det eneste du trenger er å logge inn via enheten din, enten det er nettbrett, smarttelefon eller data og koble til nettet. Og også her er det elementer som er enklere i dag, enn det har vært før. Det at vi i dag har mobilt bredbånd er nemlig den andre halvdelen som gjør det mulig for oss å få adgang til den underholdningen som strømmetjenestene tilbyr.

Fordi vi kan koble på dette overalt, eller i hvert fall nesten.

Forskjellige strømmetjenester til forskjellige behov

Når vi tenker på strømmetjenester, er det lett å primært tenke på film og serier, men dette er bare en liten del av hva strømmetjenester tilbyr. Primært kan man dele det inn i to forskjellige kategorier: strømmetjenester med video og strømmetjenester med lyd. Under strømmetjenester med video har vi selvsagt filmer og serier, og plattformer som Youtube også. Under strømmetjenester med lyd har man derimot alt fra musikkplattformer, lydbøker og podkaster.

I begge kategorier er det plattformer som er gratis, og andre som man skal betale for, men ofte kan man faktisk få for eksempel en måned gratis med Premium adgang, for at man skal kunne danne seg et inntrykk av om det er noe man er interessert i. De forskjellige tjenestene passer også perfekt til forskjellige måter å være ute i verden på – og heldigvis er det mulig å ta det med seg hvor som helst, helt perfekt.

Sitter du på bussen eller venter på tannlegekontoret? Kos deg med yndlingsserien din imens!
Skal du løpe den årets første tur i vintermørket? Velg den aller beste spillelisten du har!
Skal du ut å gå en tur? Velg en lydbok eller yndlingspodkasten din!
Drar du på hyttetur med vennene dine? Se alle skrekkfilmene du vil!