Gratis antivirus fra Bitdefender

Bitdefender er et godt innarbeidet merkenavn som de aller fleste kjenner til. De tilbyr et gratis, fjærlett antivirusprogram, men som likevel beskytter deg mot skadelig programvare.

Bitdefender er også en favoritt blant ekspertene. De er kjent for å utvikle gode og samtidig ressursvennlige løsninger. Man kan velge mellom tre løsninger, Antivirus Pluss, Internet Security og Total Security.

Last ned Bitdefender Free Antivirus

Effektiv og sikker løsning

Du merker ikke engang at Bitdefender jobber i bakgrunnen. De eneste gangene du vil få varsler er om programmet oppdager noe som er mistenksomt og truende. Programmet er enkelt å sette opp, og krever ingen spesiell konfigurasjon. Perfekt for de som ønsker den enkleste løsningen. Hver gang du starter opp PC-en vil Bitdefender utføre et søk for å sjekke at de viktigste delene på maskinen fungerer som de skal og ikke inneholder noen form for trusler. Dette gjør det problematisk for virus å finne veien inn på datamaskinen din.

Siden programmet skanner i sanntid, vil det forebygge virus og andre internettrusler. Du trenger altså ikke å be programmet gjøre søk for deg. Innstillingene blir optimalisert for å kunne utføre det beste søket.

Bitdefender Antivirus Free Editio» er en komplett antivirusløsning, selv om det er gratis. Siden det er såpass bra, er det absolutt ingen problemer med å velge dette fremfor betalingsløsninger fra Norton og McAfee. Disse tar begge betalt for programvaren.

Brukervennlig antivirusløsning

Bitdefender Antivirus Free Edition inneholder et virusskjold. Dette beskytter deg mot usynlig programvare, rootkits og annen skadelig programvare. Siden programmet stadig oppdateres med de nyeste truslene, vil du kunne jobbe med vissheten om at du alltid har den beste beskyttelsen.

I programmet finner du også en linkskanner. Dette beskytter deg mot forsøk på nettfisking. Alle sidene du besøker på surfeturen din vil bli skannet.

Er du en spiller, er også Bitdefender et godt valg. Der andre virusprogram kan stoppe opp mens du spiller, vil Bitdefender sin gratisversjon fortsette å jobbe i bakgrunnen.

Ytelse og konklusjon

Når det kommer til å oppdage skadelige filer og sette dem i karantene, er applikasjonen svært god. Det beste er selvsagt at programmet ikke påvirker ytelsen i nevneverdig grad, og har fint liten påvirkning på det du holder på med. Her nøyer programmet seg med kun en liten del av prosessorkapasiteten og minnekapasiteten maskinen har tilgjengelig. Programmet jobber raskt og effektivt, og resultatet det leverer hva gjelder oppdagelse av skadevare, er helt eksepsjonell.

Kort oppsummert kan vi si at Bitdefender Free Antivirus er alt du trenger. Du får et vanvittig godt antivirusprogram som jobber effektivt. Det er enkelt i bruk, så det krever ingen større kunnskaper om antivirus og beskyttelse av datamaskinen din. Skal du ha et antivirusprogram som ikke koster penger, men som gir deg den aller beste beskyttelsen likevel, så vil vi uten tvil si at dette er veien å gå.

Funksjoner

  • Liten eller minimal påvirkning av systemet
  • Krever minimalt med oppmerksomhet fra deg
  • Få innstillinger betyr lite å konfigurere
  • Skanner systemet kontinuerlig
  • Rent og fint grensesnitt

Systemkrav

  • Minimum 1 GHz prosessor
  • Minimum 512 MB RAM. 1 GB er anbefalt)
  • Minimum 700 MB ledig diskplass, helst 1GB