Tilfredsstill dine cravings på nettet

De fleste av oss har cravings av og til som vi gjerne vil tilfredsstille her og nå, men så kan det plutselig være vanskelig å få tak i det vi har craving på. Her kan du lese mer om hvordan du enkelt kan tilfredsstille dine cravings på nettet, og få det du har lyst på levert rett på døren.

Alt fra snus til utenlandsk godteri

På nettet kan du faktisk bestille alt fra snus til utenlandsk godteri rett hjem til deg. Det er mange som tror de må inn i en åpen butikk og handle det de skal ha, og de vet ikke at mye kan fås billigere og enklere på nettet. Så slipper man nemlig å gå noen steder i det hele tatt, man kan bare kose seg hjemme mens man venter på at varene skal komme.

Et stort antall nordmenn snuser, og for deg som snuser er det essensielt å vite at du har nok til når man har lyst på en snus. Det kan dog være dyrt å kjøpe i butikken, hvilket også er hvorfor mange kjøper snus på tax free eller i utlandet. På Snusdirect finner du billig snus på nettet, som du kan bestille rett til døren. Så står du aldri i en situasjon der du har lyst på snus, men ikke har mulighet for det fordi du er gått tom. Det trenger ikke skje når man har kjøpt seg opp et lite lager.

Du har helt sikkert også sett YouTube videoer med folk som prøvesmaker godteri fra forskjellige land. Dette er et morsomt konsept, og du kan lage din helt egen utgave hjemme når du bestiller utenlandsk godteri på nettet. Det finnes nemlig et hav av spennende godterivarianter fra for eksempel Japan eller USA som vi ikke har tilgang på hver hjemme. Det er veldig interessant at man har så forskjellig godterismak over hele verden. Når du bestiller utenlandsk godteri får du en smak av et annet kontinent og et innblikk i en annen kultur – og det er spennende!

Spill og serier

Det er heller ikke vanskelig i samme grad å tilfredsstille cravings på god underholdning, nå som vi har internett. I dag kan man faktisk se nesten hva man vil uten å i det hele tatt behøve å lete noe særlig, men det er essensielt at man har tilgang til de riktige strømmetjenestene. Hvis du for eksempel liker å se litt smal film, så er en strømmetjeneste som MUBI noe du bør sjekke ut. Hvis din guilty pleasure er reality TV, så kan du skaffe deg et abonnement (med VPN) på amerikanske Hulu eller bare på norske Dplay, så får du tilgang til en hel verden av reality TV. Noen ganger får man nemlig cravings på god underholdning, og i stedet for å bruke masse tid på å finne ut av hvor man skal lete, så er det lurt å ha noe klart til ‘nødssituasjoner’. Det kan for eksempel være en liste over gode spillsider som du kan gå inn på når du skal kose deg og bli godt underholdt online.