Gratis antivirus fra AVG

AVG er et antivirusprogram som i en årrekke har vært blant markedets mest respekterte. AVG har oppnådd sin suksess ikke bare som resultat av deres betalte tjenester, men også på grunn av deres gratistjenester.

Den mest kjente gratistjenesten AVG tilbyr er deres antivirusprogram, som tilbyr gratis virusbeskyttelse til millioner av mennesker verden over. Ta en pust i bakken, og last ned AVG Antivirus gratis i dag!

Nødvendig beskyttelse

Det har lenge vært slik at om man benytter en Windows-basert datamaskin, så må man installere et antivirusprogram for å være trygg ved bruk av internett, email og andre liknende tjenester. Lenge var det også slik at Windows ikke kom med et antivirusprogram installert, når man kjøpte ny datamaskin, noe som overlot dette ansvaret fullt og helt til brukeren.

Dette er også delvis tilfellet i dag, selv om Windows i dag kommer med et antivirusprogram forhåndsinstallert. Man har dog dessverre funnet ut at dette innebygde antivirusprogrammet i mange tilfeller ikke er tilstrekkelig, for brukere som vil være helt trygge ved surfing på internett. Det er her nedlastbare antivirusprogrammer som AVG kommer inn. I de aller fleste tilfeller er gratisversjonen av AVG tilstrekkelig som virusbeskyttelse for de fleste.

Trygg surfing

Det er mange gode grunner for å ta i bruk AVG som antivirusprogram. Ikke bare er programmet lett på datamaskinens ressurser, det er også kompetent nok til å finne de aller fleste virustrusler før de blir et problem for brukeren. Ikke nok med dette, AVG tilbyr også som kjent en gratisversjon av sin programvare, som aldri vil kreve noen form for betaling fra sine brukere.