Anmeldelse av Coin Master

Coin Master er et innovativt mobilspill som ble lansert i 2016 av den israelske leverandøren Moon Active. Dette videospillet byr på en spennende tidsreise gjennom magiske land. Coin Master byr på en reise sammen med en viking som skal bygge opp det store vikingimperiet.

Her får du et spennende spill som er tilpasset til din mobil, i likhet med Betway for eksempel.

En virtuell spilleautomat

Dersom du liker å spille spilleautomater vi du garantert like videospillet Coin Master. Spillet går ut på at du skal bli med en røff karakter på tur. Her skal du raide og erobre landsbyer for å videre bygge din egen vikinglandsby. De ulike karakterene som du møter på i spillet veksler mellom å være viking, kriger, hippie, pirat eller konge.

Dette spillet byr på en genuin spilleopplevelse om du er en av dem som foretrekker å spille spilleautomater. En av oppgavene som du har i spillet er å samle symboler for at du etter hvert skal kunne utføre flere spinn. Oppsamling av symboler vil også gi deg muligheten til å vinne mynter. Du kan deretter benytte myntene dine til å bygge og oppgradere landsbyen din.

Koble appen til sosiale medier

For å få den beste spilleopplevelsen kan du koble appen mot Facebook. Dette for at du skal kunne spille med vennene dine som du har på Facebook. Coin Master er derfor et sosialt og givende spill som de fleste har glede av å spille. Du kan også spille Coin Master som gjest slik at du ikke behøver å koble spillet til sosiale medier.